Redactie en correctie

editing_proofreading_5940Slechte zinsopbouw en grammaticale fouten kunnen de effectiviteit en leesbaarheid van uw teksten of zakelijke voorstellen verminderen. Wij kunnen de kwaliteit van uw teksten verbeteren, of deze nu academisch of zakelijk zijn, waarbij we van uw concept een beknopte, heldere en consistente tekst maken.

Ons team van gekwalificeerde redacteuren biedt u de kwaliteit die u verlangt. Van redactie tot een laatste correctieronde, van het corrigeren van enkele vergissingen tot het helpen vinden van de beste woorden om uw verhaal aantrekkelijker te maken. De uiteindelijke versie van uw tekst is correct en nauwkeurig, waarbij de bedoelde boodschap en de authentieke stem behouden blijven.

Onze ervaren redactieleden kunnen voor u een compleet boek redigeren en proeflezen voor het naar de drukker gaat, maar zijn u ook graag van dienst bij het corrigeren van digitale publicaties, rapporten, artikelen, nieuwsbrieven, academische biografieën, aanbestedingen voor contracten, websites, et cetera.

We hebben ook experts op juridisch, wetenschappelijk, technisch en financieel gebied. Neem contact met ons op met uw verzoek, en wij geven u een vrijblijvende prijsopgave.