Business English Certificates (BEC) Training

‘BEC is niet zomaar de zoveelste taaltest; BEC is een examen voor het leven.’

BUSINESS ENGLISH CERTIFICATES TRAINING

“English Business Certificates bieden een groot voordeel op de banenmarkt en geven u meer keus als u in het buitenland wilt studeren of werken.”

Ontwikkel en verbeter uw vaardigheden op het gebied van zakelijk Engels door een Cambridge BEC certificaat te behalen. Hiermee verkrijgt u een internationaal erkende kwalificatie voor de Engels taal. Engels is wereldwijd nog steeds een van de belangrijkste talen voor communicatie in de meest uiteenlopende gebieden, zoals politiek, bedrijfsleven, wetenschap, gezondheidszorg en onderwijs.

Cambridge BEC certificaten worden overal ter wereld zeer gewaardeerd door werkgevers, omdat hiermee wordt aangetoond dat een (potentiële) werknemer in staat is om te werken in een internationale bedrijfsomgeving. Er zijn drie niveaus die elk een verschillend niveau weergeven van het vermogen om Engels op de werkvloer te gebruiken: BEC Higher (C1), BEC Vantage (B2) en BEC Preliminary (B1).

Ook wordt het Cambridge English mondiaal door universiteiten en hogescholen geaccepteerd: Business Certificates leveren het bewijs dat iemand in staat is aan het bedrijfsleven gerelateerde opleidingen te volgen.

Bekijk de volledige lijst van organisaties die Cambridge English Business Certificates accepteren op: the Cambridge English level tests.

Weet u niet zeker welk ‘Cambridge English’-examen geschikt is voor u? Test uw Engels met de gratis Cambridge English Language Assessment test.