Business Language Testing Service (BULATS)

BULATS_170Werkgevers, opleidingsinstituten en aanbieders van trainingen hebben ontdekt dat de meertalige BULATS-testen een snelle, flexibele en betaalbare manier zijn om een nauwkeurige certificering te verkrijgen voor uw taalvaardigheden op de werkvloer.

BULATS is een internationaal erkende en uitvoerige taaltest.  De test is ontwikkeld om de taalvaardigheid te testen van diegenen die een vreemde taal op de werkvloer moeten gebruiken.  De test is ook geschikt voor studenten en werknemers die een professionele/zakelijke cursus volgen waarbij het vermogen om een vreemde taal te spreken, een belangrijk onderdeel van de cursus vormt. Via deze BULATS-testen worden de resultaten van de kandidaten gemeten op een schaal van 1 – 100, die overeenkomt met de ERK-niveaus A1 tot C2.

De BULATS-test is ideaal bij personeelswerving en om de effectiviteit van taalcursussen en -trainingen te meten. Daarnaast is het een krachtig instrument om u te helpen bij de beslissing welke opleiding geschikt is voor u.

Als u interesse hebt in het afleggen van de internationaal erkende BULATS-test, geef dan aan in welke taal en in welke vier specifieke taalvaardigheden u een toets wilt maken: Lezen en Luisteren, Schrijven en Spreken.

Alle BULATS-testen zijn beschikbaar in Engels, Frans, Spaans en Duits.
Behalve de onlinetesten Spreken en Schrijven.
Deze zijn op dit moment uitsluitend in het Engels beschikbaar.

>> Aanmelden voor de BULATS-test.