Certificaten

PCI Languages wordt erkend als aanbieder met professionele kwaliteit
Het kwaliteitsmerk is een garantie van uitmuntendheid. Wij zijn er trots op dat onze taalopleiding wordt erkend door vele toonaangevende instanties. Het kwaliteitscontroleproces is strikt en veeleisend. Bij PCI Languages vinden we dit prettig, want hierdoor wordt de lat voor onze standaarden hoog gehouden. Wij kunnen onze klanten ook garanderen dat zij taaltraining krijgen van erkende professionals. Aarzel niet contact met ons op te nemen als u vragen hebt over certificering.

 

Certificeringen

logo_ISO

PCI voldoet aan de standaard ISO 9001:2008 voor op maat gemaakte taal- cultuur- en communicatietrainingen voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren in Nederland.

cedeo

Cedeo beoordeelt klanttevredenheid op basis van diverse aspecten, zoals opleiding, organisatie, bestuur van het opleidingsinstituut en klant relaties. De minimale eis is dat alle klanten tevreden moeten zijn over alle aspecten met een gemiddeld percentage van 80% of meer. Op verzoek is het volledige CEDEO-rapport verkrijgbaar.

Aangesloten organisaties

bvnt2

PCI Languages is lid van BVNT2, de Beroepsvereniging voor docenten Nederlands als Tweede Taal.

PCI Languages is lid van Stichting ECABO, het expertisecentrum voor beroepsopleidingen, training en de arbeidsmarkt, voor de economisch/administratieve beroepen, veiligheidsberoepen en ITC.