Over PCI

Algemene voorwaarden

PCI hanteert 2 sets algemene voorwaarde, de algemene voorwaarden voor onze zakelijke klanten treft u hier aan.
Algemene voorwaarden – Zakelijk

Voor particulieren hanteren wij de algemene voorwaarden van onze branchevereniging NRTO. Deze algemene voorwaarden treft u hier aan.
Algemene voorwaarden – Particulier

Geschiedenis en missie

about_PCI_62191PCI Languages is opgericht in 1988 en helpt organisaties en particulieren om hun taalvaardigheid in vreemde talen te verbeteren. Als uw partner in taal, zetten wij ons in om concrete, meetbare resultaten te behalen.

PCI Languages staat voor betrokkenheid en flexibiliteit, waarbij een passie voor talen wordt gecombineerd met gevoel voor communicatie. Als een van de toonaangevende taalopleidingen in Nederland, is ons belangrijkste doel: bijdragen aan de opbouw van carrières en de bevordering van professionele groei en persoonlijke ontwikkeling.
Iona de Pimentel, Directeur PCI:

“Wij willen kwaliteit bieden voor de juiste prijs en wij garanderen dat onze studenten in staat zijn de voorgenomen resultaten te bereiken door het programma af te ronden. Wij doen dit via voortdurende beoordelingen en controles, gedurende de voortgang van de student in onze op maat gemaakte (M2M©) programma’s.”

“Wij stellen onze studenten in staat in hun eigen tempo en op hun eigen locatie te studeren, op een tijd die hen past. Wij bieden zowel tijdens als na afronding van hun programma onze ondersteunende diensten aan.”

“Wij bieden een persoonlijke benadering. We passen ons aan aan de interesses van de student en de wijze waarop hij of zij wil leren, en ook aan de behoeften van het bedrijf. Voor ons komt de klant op de eerste plaats, in de breedste zin van het woord.”